Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Moshe
vložené: 28. 08. 2010 16:32:10

Potvrdil som to len z jedneho dovodu a to ze zaklad musi byt pečeň. Ako som spomenul v inom prispevku aj príprava tohto jedla sa odlišuje od regionu, viery a hlavne soc. vrstvy. V každom prípade musí byť základom pečeň. V Polsku sa dokonca robi tento kaviar len z udusenej cibule a pečene.



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz